Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Smykker

Ønsker du å bære med deg et minne om din kjære venn?

Dette er smykker med plass til litt aske inni.
Vi tar ut en liten teskje av asken og fyller i smykket, samtidig som vi klargjør resten av asken for den urnen du har valgt. Smykkene er nikkel-testet.

Smykker
S 2 - Sølvhjerte, 2,5 cm kr 990,-
Smykker

S 3 - Sylinder 4 cm. kr 490,-


Du kan få litt av asken fra kjæledyret ditt støpt inn i glass- og porselenssmykker. Vi sender en teskje av asken fra dyret ditt til den danske kunstneren Andrea Van Webber. Hun lager glassperler der asken danner unike mønster. Glassperlene fås som både smykker og armbånd. De leveres i en liten eske med sertifikat som garanterer at produktet er laget med aske fra ditt kjæledyr. Smykkene kommer direkte til deg fra den danske kunstneren. Resten av asken leveres fra oss i den urnen du har valgt.

Armbånd leveres med valgfri glassperle (A1-A8) og to alternativ for lengder på skinnremen. 18 cm (dame) og 22 cm (mann). Husk å oppgi ønsket lengde.

Hjertesmykkene leveres med skinnrem eller sølvkjede. Kr 1990,- for hjerte med skinnrem og kr 2190,- for hjerte med sølvkjede .

bilde


Kr 1990,- Armbånd leveres med skinnrem og magnetlås. Lengde 18 cm (damer) eller 22 cm (menn). Husk å oppgi ønsket lengde! Velg
hvilke glassperle du 
ønsker:
A1 Gråmix
A2 AzurBlå
A3 Hvit med sorte hjerter

A4 Sort med pote
A5 Rød

A6 MørkeGrønn

A7 Rosa 

A8 Rav

DS 1 Circum Blå Kr 2190,- 

DS 2 Circum Rød Kr 2190,-  

DS 3 Vale firkant blå Kr 1990,- 

DS 4 Azurblå

DS 5 Lilla  

DS 6 Rød 

DS 7 Sort 

DS 8 Rosa 

DS 9 sort med pote 
Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn